Journey into a past life

Voor het programma "Wie was ik?" bracht ik 52 mensen terug naar een vorig leven. Sindsdien is er een enorme belangstelling om ook een keer een vorige leven mee te maken. Als kennismaking, uit nieuwsgierigheid of voor het oplossen van problemen. Zo'n eenmalige sessie is mogelijk. Je kunt er een afspraak voor maken. Een eenmalige sessie, waarbij je niet de bedoeling hebt om vaker te komen, duurt langer dan een therapeutisch consult. Het voorgesprek, het induceren van de lichte trance en de regressie dient in een keer te worden gedaan: Daar is gemiddeld een uur of twee voor nodig.

Het is mogelijk om met een bepaald idee of een bepaalde vraag zo'n sessie in te gaan. Wil je bijvoorbeeld weten of je iemand uit je huidige leven eerder hebt gekend? Waar je ooit hebt geleefd en wie je toen was? Waar een talent of  voorkeur vandaan komt? Of voel je dat je iets moet leren, zonder te weten wat het is?

Het maakt niet uit, want wat je ook ervaart, het zal je ver-wonder-en. Zeker en vast!

Niets is toevallig. Ook niet als je gewoon uit interesse naar een vorig leven wilt. Ik ben ervan overtuigd dat je dit precies op dat moment, op die plaats mee mag maken. En dat het effect veel groter is dan je van tevoren kunt bedenken. Steeds vaker maak ik mee dat ook zo'n eenmalige sessie enorm helend kan werken. Zowel geestelijk als lichamelijk.

Van deze sessie wordt een video-opname op DVD  gemaakt.  Dan heb je je hele leven herinneringen, in beeld en geluid, aan een onvergetelijke reis.

De kans dat een reis niet lukt is zo ongelooflijk klein dat ik met een gerust hart kan zeggen dat je niets hoeft te betalen als jij NIET in een vorig leven komt.