Leven tussen Levens

Nadat onze Ziel het lichaam verlaten heeft keert hij niet onmiddellijk terug in een ander lichaam (van een kind in de moederschoot). Hij is een tijdje "ergens anders". In de meeste gevallen gaat hij, zoals in veel bijna-dood-ervaringen wordt beschreven, naar een wereld van Licht. Soms blijft hij dolen, zonder doel en zonder bewustzijn. Maar gelukkig wordt hij meestal opgewacht door zijn Geleidegids of de zielen van overleden verwanten. En samen met hen gaat hij naar de wereld van de Ziel, tussen twee levens.

michael.jpgMichael Newton ontwikkelde een methode om deze wereld te bezoeken en te onderzoeken. Hij maakte de reis met meer dan 7000 mensen en schreef er drie bestsellers over. In 2004 was hij in Nederland om zijn kennis en ervaring aan 30 therapeuten uit de hele wereld over te dragen. Sindsdien begeleidde Lowie een groot aantal mensen, uit heel Europa, naar het Leven van de Ziel. Zowel voor de cliënt als voor hem steeds een onvergetelijke gebeurtenis! Lees hier hoe zo'n LBL eruit kan zien.

Hoe ziet een LBL-sessie eruit?

Geen enkele reis naar het leven van de Ziel, de tijd tussen twee levens, is hetzelfde. Iedereen beleeft het op een geheel EIGEN wijze. Sommige mensen die de boeken van Michael Newton, de grondlegger van LBL, gelezen hebben, verwachten dat zij alle stadia die hij beschrijft, meemaken. Alsof je een retourtje LBL, met elk station dat jij wenst, kunt kopen. Mijn ervaring heeft me geleerd dat dit nooit het geval is. Iedereen krijgt precies dát wat voor haar/hem op dát moment belangrijk is. En dat is véél meer dan de meesten van tevoren kunnen verwachten.

Door het volstrekt persoonlijk karakter van iedere sessie is het niet eenvoudig om te vertellen wat er precies gebeurt. Toch zijn er enkele, bijna altijd voorkomende fases te onderscheiden.

a. De trance

Michael Newton trekt erg veel tijd uit voor het bereiken van het trancestadium. Hij doet dit met een geleide fantasie die mijns inziens voor een groot gedeelte overbodig is. Door mijn ervaring als hypnotherapeut en met name door het programma "Wie was ik?" heb ik een methode ontwikkeld die in zeer korte tijd bij 99% van de cliënten de juiste diepte bewerkstelligt. En denk daarbij niet aan een toestand waarin je helemaal van de wereld bent. Nee, je bent geconcentreerd en ontspannen tegelijk en het is alsof je je lichaam amper voelt. Maar je bent er helemaal bij. Hoort geluiden om je heen, praat met mij en hebt volledig de controle. Er kan je niets gebeuren. 

b. Een vorig leven

We gaan altijd eerst naar een vorig leven. Een LBL is dus altijd inclusief een vorig leven, soms zelfs meerdere. Michael Newton gaat in principe naar het laatsgeleefde leven om van daaruit naar het Leven van de Ziel te gaan. Ikzelf laat de keuze altijd aan het Onderbewuste (of beter: het Bovenbewuste of hoger Zelf) van de cliënt over. Dat weet veel beter wat de juiste procedure is. Ik gebruik dat vorige leven dan ook niet alleen als een springplank "omhoog", maar veel meer als een eerste heling. In negen van de tien gevallen is het mogelijk om bij het sterven (in het gekozen leven) een hoop bagage los te laten. Hierdoor komt de Ziel al stukken "lichter" boven aan.

c. De ontvangst

Vaak staan er een of meerdere zielen jouw ziel op te wachten. Dit kunnen de zielen van overledenen uit je huidige leven zijn, maar meestal is het je Gids. Soms is er niemand en duurt het nogal een tijdje voordat er iemand komt opdagen. Een paar jaar geleden maakte ik me zorgen en was ik bang dat er niemand zou komen. Nu weet ik dat juist deze tijd heel helend werkt. Je ziel is op de een of andere manier in een sfeer, een energieveld, dat als een warme, genezende deken werkt. Niet alleen op dat moment, maar ook voor later.
De emoties, liefde en warmte die je ervaart als je geliefde zielen ontmoet is overweldigend. Maar vooral de wijsheid en steun van je Gids zul je nooit meer vergeten.

d. Reis door "Ziele-land"

Na een tijdje bij verwante zielen te hebben vertoefd (als ze er zijn) kan je Gids je meenemen naar een of meerdere plaatsen die door Michael Newton worden beschreven. Soms ontmoet je dan je ziele-groep,  je Soulmate, wijze zielen of een raad van wijzen. Je kunt erachter komen wat je les uit vorige levens is, het doel van je huidige leven, de rol van anderen, enzovoort. Maar naast de Kennis die je vergaart is vooral de ervaring onvergetelijk. Je ziet, hoort en voelt dingen die werkelijk niet van deze wereld zijn. Muziek, kleuren, Liefde, warmte, energie. Soms moet ik zelfs een tijd mijn mond houden omdat de ziel door andere zielen verzorgd of met behulp van licht en energieen geheeld wordt.

e. De weg terug

Het einde van de reis laat ik altijd aan "boven" over. Ik heb nog nooit zelf de reis hoeven te onderbreken of beeindigen. Altijd wordt door de cliënt of zijn/haar begeleider aangegeven dat het tijd is om te gaan. Ook als ik vraag of er misschien toch nog een plaats is om naartoe te gaan, is het antwoord Nee.
Gelukkig is niemand teleurgesteld als de weg terug wordt ingeslagen. De ervaringen neem je namelijk met je mee. En die leven voort. Niet een paar dagen of weken, maar de rest van je hele leven.

Beleef ook een Leven tussen Levens ( Life Between Lives, LBL). 

Een LBL-sessie duurt 2 - 4 uur. De tijd die nodig is om in een geschikte trance te komen verschilt per cliënt. Ook de lengte van het vorig leven waar we eerst naartoe gaan is nooit hetzelfde. Soms moet iemand zelfs meerdere levens door-leven om naar de wereld van de Ziel te mogen. En tenslotte wordt "boven" bepaald hoe lang je daar mag blijven. 

Omdat voor elke sessie een halve dag moet worden gereserveerd bedragen de kosten van een LBL € 200,-- De opname op DVD krijg je er gratis bij.