All-1 Soulhealing

Ga naar de pagina over Leven Tussen Levens. Lees over alles wat er tijdens zo'n reis kan gebeuren. En tel daar je huidige leven bij op! Dan krijg je enig idee van wat een Soulhealing omvat, namelijk ALLES. Of liever: All in One. Of nog beter All-1.
We richten ons dus niet alleen op vorige levens en het leven van de Ziel, maar ook op gevoelens, blokksfrd, trauma's en verlangens die met het Leven van Nu te maken hebben.

Wat heb je in dít leven meegemaakt? Wat heeft, los van vori?ge levens, je emoties bepaald? Wat heeft jou ge- of misvormd? Waardoor kun je niet worden wie je Bént? De lijst van vragen die aan de orde kunnen komen is onuitputtelijk.
Wel spelen negatieve energieën, entiteiten en ongenode gasten vaak een belangrijke rol. Dus daar wordt zeker naar gekeken en, indien aanwezig, wordt daaraan gewerkt.

Omdat een Soulhealing letterlijk ALLES aan de orde kan komen is er geen tijdslimiet mogelijk. Het duurt zolang het duurt. De Ziel is de instantie die bepaalt wat er mag en moet gebeuren. Het enige wat wij kunnen doen is dan ook: Laten gebeuren. Let it Be!

Een Soulhealing kan 3 tot 4 uur duren. Meestal niet langer omdat dit vaak te vermoeiend zou zijn. En ook omdat de Ziel zelf aangeeft wanneer voldoende is gedaan. Maar neem wel ruim de tijd, zodat het consult niet door een innerlijke onrust wordt verstoord.

Je Soulhealing wordt op DVD (gratis) opgenomen en kost € 250.